WhatsApp Image 2024-02-25 at 11.32.11
WhatsApp Image 2024-02-25 at 11.32.12 (2)
WhatsApp Image 2024-02-25 at 11.32.12 (3)
WhatsApp Image 2024-02-25 at 11.32.12 (1)

Čevlji iz ovčje kože za pse

7,00 9,00 

Podloženi, nedrseči čevlji iz ovčje kože, s potiskom tačke za pse. Prikupni čevlji so nastavljivi na ježke, namenjeni zaščiti tačk pred mrazom ali v primeru poškodovanih tačk ali okrevanju po poškodbah. Komplet vsebuje štiri čevlje. Primerni za pse manjše rasti. Pred nakupom dobro izmerite tačko, po navodilu spodaj.

SKU: 024MT0300 Kategorija:
Počisti

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

XS, S, M, L, XL

Barva

Rjava

NAVODILA ZA PRAVILNO MERJENJE PSA PRED NAKUPOM OBLAČIL, DODATKOV

Da boste z nakupom zadovoljni vi in vaš ljubljenček ter v izogib nepotrebnih menjav, pri merjenju upoštevajte naslednje napotke. Psi se med seboj razlikujejo, prav tako tudi izdelki, zato je potrebno psa pred nakupom izmeriti, da bodo oblačila in dodatki pravilne velikosti.

Psa izmerite s šiviljskim metrom, če ga nimate na voljo uporabite neraztegljivo vrvico in mere vrvice izmerite z metrom, ki ga imate.

Pes naj med merjenjem stoji na ravni površini, ne merite psa čez ovratnico, oprsnico ali ostala oblačila.

Psa merite tam, kjer je zahtevano na skici, mere zapišite.

Psa merite ob telesu, v primeru da ima kožuh, to upoštevajte in dodajte kakšen cm.

Če boste oblačilo uporabljali za čez oblačila potem dodajte kakšen cm, da se bo lahko pes nemoteno gibal in svobodno premikal.

Psa med merjenjem pohvalite in nagradite, da mu bo izkušnja prijetnejša.

Ne merite oblačil, ki jih že imate, saj se številke in mere razlikujejo.

NA SKICI IMATE PRIKAZ KAKO NATANČNO IZMERITE DOLŽINO PSA, OBSEG VRATU IN OBSEG PRSNEGA KOŠA.

OBSEG VRATU

Obseg vratu izmerite na mestu, kjer ima vaš pes ovratnico, nikakor pa ne merite ovratnice. Merimo na spodnjem delu vratu, kjer se vrat stika s trupom (najširša točka).

PRSNI KOŠ

Prsni koš izmerite kjer je pes najširši. Najbolje takoj za sprednjimi tačkami. Tako izmerite psa, če želite kupiti oblačila ali oprsnico.

DOLŽINA HRBTA

Dolžino hrbta izmerite od vratu do repa. To pomeni, da merite na mestu, kjer se stikata vrat in začetek hrbta ter do začetka repa.

PASJA TAČKA

Če želite naročiti tudi obuvala, nogavice ipd., pasjo tačko izmerite tako, da izmerite dolžino tačke s kremplji in širino tačke na najširšem delu.