Screenshot_20240129_220756_Chrome
Screenshot_20240221_204009_Chrome
Screenshot_20240129_220813_Chrome
Screenshot_20240316_174536_Chrome
Screenshot_20240129_220747_Chrome
Screenshot_20240316_174607_Chrome

Oprsnica za pse

19,90 23,90 

Mehka, lahko oblazinjena oprsnica z mrežasto tkanino, ki nudi zračenje. Nastavljiva in popolnoma prilagodljiva psu in ne ovira med nošenjem. Je vzdržljiva in odporna. Ima dva načina pripenjanja, na hrbtni strani in na sprednjem delu prsnega koša, ki poskrbi za večji nadzor nad psi, ki so nagnjeni vlečenju. Oprsnica ima všite odsevne trakove in ročaj za vodenje in enostavno upravljanje psa. Primerna za pse srednje in večje rasti.

SKU: 024MT0147 Kategorija:
Počisti

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

S, M, L, XL

Barva

Modra, Vijolična, Roza

NAVODILA ZA PRAVILNO MERJENJE PSA PRED NAKUPOM OBLAČIL, DODATKOV

Da boste z nakupom zadovoljni vi in vaš ljubljenček ter v izogib nepotrebnih menjav, pri merjenju upoštevajte naslednje napotke. Psi se med seboj razlikujejo, prav tako tudi izdelki, zato je potrebno psa pred nakupom izmeriti, da bodo oblačila in dodatki pravilne velikosti.

Psa izmerite s šiviljskim metrom, če ga nimate na voljo uporabite neraztegljivo vrvico in mere vrvice izmerite z metrom, ki ga imate.

Pes naj med merjenjem stoji na ravni površini, ne merite psa čez ovratnico, oprsnico ali ostala oblačila.

Psa merite tam, kjer je zahtevano na skici, mere zapišite.

Psa merite ob telesu, v primeru da ima kožuh, to upoštevajte in dodajte kakšen cm.

Če boste oblačilo uporabljali za čez oblačila potem dodajte kakšen cm, da se bo lahko pes nemoteno gibal in svobodno premikal.

Psa med merjenjem pohvalite in nagradite, da mu bo izkušnja prijetnejša.

Ne merite oblačil, ki jih že imate, saj se številke in mere razlikujejo.

NA SKICI IMATE PRIKAZ KAKO NATANČNO IZMERITE DOLŽINO PSA, OBSEG VRATU IN OBSEG PRSNEGA KOŠA.

OBSEG VRATU

Obseg vratu izmerite na mestu, kjer ima vaš pes ovratnico, nikakor pa ne merite ovratnice. Merimo na spodnjem delu vratu, kjer se vrat stika s trupom (najširša točka).

PRSNI KOŠ

Prsni koš izmerite kjer je pes najširši. Najbolje takoj za sprednjimi tačkami. Tako izmerite psa, če želite kupiti oblačila ali oprsnico.

DOLŽINA HRBTA

Dolžino hrbta izmerite od vratu do repa. To pomeni, da merite na mestu, kjer se stikata vrat in začetek hrbta ter do začetka repa.

PASJA TAČKA

Če želite naročiti tudi obuvala, nogavice ipd., pasjo tačko izmerite tako, da izmerite dolžino tačke s kremplji in širino tačke na najširšem delu.