Screenshot_20240407_083747_Chrome
Screenshot_20240407_083732_Chrome
Screenshot_20240407_083728_Chrome
Screenshot_20240407_083805_Chrome

Taktična ovratnica s kovinsko zaponko in ročajem

16,90 18,90 

Modno zasnovana ovratnica izdelana iz dvojnega najlonskega traku in trpežnega materiala. Je izredno vzdržljiva in odporna na vremenske razmere, zagotavlja udobnost in varnost med sprehodi in drugimi aktivnostmi. Za še večjo varnost poskrbi kvalitetna inovativna kovinska zaponka, ki prenese tudi večjo silo. Ovratnica ima obroč za pripenjanje povodca ter ročaj za držanje psa ob sebi in boljši nadzor nad psom. Je enostavna za nameščanje, primerna za srednje in velike pse, pred nakupom se prepričajte o velikosti.

SKU: 024MT0316 Kategorija:
Počisti

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Barva

Rjava

Velikost

M, L, XL

 

NAVODILA ZA PRAVILNO MERJENJE PSA PRED NAKUPOM OBLAČIL, DODATKOV

Da boste z nakupom zadovoljni vi in vaš ljubljenček ter v izogib nepotrebnih menjav, pri merjenju upoštevajte naslednje napotke. Psi se med seboj razlikujejo, prav tako tudi izdelki, zato je potrebno psa pred nakupom izmeriti, da bodo oblačila in dodatki pravilne velikosti.

Psa izmerite s šiviljskim metrom, če ga nimate na voljo uporabite neraztegljivo vrvico in mere vrvice izmerite z metrom, ki ga imate.

Pes naj med merjenjem stoji na ravni površini, ne merite psa čez ovratnico, oprsnico ali ostala oblačila.

Psa merite tam, kjer je zahtevano na skici, mere zapišite.

Psa merite ob telesu, v primeru da ima kožuh, to upoštevajte in dodajte kakšen cm.

Če boste oblačilo uporabljali za čez oblačila potem dodajte kakšen cm, da se bo lahko pes nemoteno gibal in svobodno premikal.

Psa med merjenjem pohvalite in nagradite, da mu bo izkušnja prijetnejša.

Ne merite oblačil, ki jih že imate, saj se številke in mere razlikujejo.

NA SKICI IMATE PRIKAZ KAKO NATANČNO IZMERITE DOLŽINO PSA, OBSEG VRATU IN OBSEG PRSNEGA KOŠA.

OBSEG VRATU

Obseg vratu izmerite na mestu, kjer ima vaš pes ovratnico, nikakor pa ne merite ovratnice. Merimo na spodnjem delu vratu, kjer se vrat stika s trupom (najširša točka).

PRSNI KOŠ

Prsni koš izmerite kjer je pes najširši. Najbolje takoj za sprednjimi tačkami. Tako izmerite psa, če želite kupiti oblačila ali oprsnico.

DOLŽINA HRBTA

Dolžino hrbta izmerite od vratu do repa. To pomeni, da merite na mestu, kjer se stikata vrat in začetek hrbta ter do začetka repa.

PASJA TAČKA

Če želite naročiti tudi obuvala, nogavice ipd., pasjo tačko izmerite tako, da izmerite dolžino tačke s kremplji in širino tačke na najširšem delu.